THIRTY SECONDS TO MARS

Tre dager er gått siden konserten, og jeg er fortsatt like hekta. Tror jeg har en slags sykdom som gjør at jeg blir helt "forelsket" i musikken når jeg er på konsert... På forhånd liker jeg musikken, men etter å ha hørt den live, blir jeg helt frelst. Nå er jeg jo ikke noe særlig til konsertmenneske, og kan vel telle antall konserter jeg har vært på på én hånd. Men hver gang skjer altså det samme, jeg blir helt hekta!

I går brukte jeg dagen til å høre på sanger (tar laaang tid da Spotify ikke fungerer lenger og jeg må bruke YouTube, noe som med verdens dårligste internett tar evigheter, som igjen fører til at det kun er blitt spilt et begrenset antall sanger i løpet av dagen).

Så, hvordan var konserten? Jo, i mine øyne, helt fantastisk! Dessverre var det noe glissent oppmøte (halve Muscat var på Canadian Stampeed), men amerikanerne på scenen lot seg ikke stoppe av det. Til tross for litt mikrofontrøbbel helt i begynnelsen, leverte gutta et meget bra og energisk show. (Ha ha, konsertanmelderen Pauline).JEEY!

4 kommentarer

Tove

13.mar.2011 kl.21:20

Kjæmpestas å lesa bloggen din Pauline! Tænkt at æ mått tips dæ om ei nettside som "laste ned" sanga fra youtube å lagre dæm på datan din ;)

Her e linken: http://www.video2mp3.net/index.php

Vil sikkert ta litt tid me tregt nett, men da bli jo ailler den sangen træg ijænn ;)

Anniken V

14.mar.2011 kl.08:43

Åh, hærregud, ka æ misuinne dæ! 30STM e jo heilt fantastiskt genialt!

Næste gång nånn lignanes band spælle, tell me! Så kjæm æ :D

Pauline i Oman

20.mar.2011 kl.09:37

Anniken V: Hadd æ visst at du digga dæm, hadd æ jo sagt i fra!! Hadd vært helt greit å ha med en stk Annikken som hadd digga like my som mæ. ;) Westlife kjæm i april da.. Kanskje ikke like interessant? He he.

Pauline i Oman

20.mar.2011 kl.09:45

Tove: Interessant konsept. ;) Må testes!

Skriv en ny kommentar

Pauline i Oman

Pauline i Oman

23, Levanger

Har flyttet til Oman for 10 mnd. Nyter varme dager med mamma, pappa og verdens kuleste lillesøster, Kak.

Kategorier

Arkiv

hits